zondag 28 september 2014

Thema: Fientje is jarig!

Op maandag stond er een grote doos in de klas met allemaal versieringen in. Waarvoor zouden wij die kunnen gebruiken? Als het feest is natuurlijk! En dat is het deze week zeker in onze klas, want vrijdag is het de verjaardag van Fientje! Fientje wordt drie jaar! Hiep hiep hoera!
We versierden samen de klas met slingers en ballonnen. In de poppenkamer vierden we feest met taart en feesthoedjes.
Met de plasticine maakten we lekkere taartjes voor Fientje. Samen met Fientje mochten we de kaarsjes uitblazen.
We maakten een puzzel van Fientje met haar kroon. We mochten ook lekker kliederen met verf en bloem. Hiervan gaat de juf een verjaardagstaart maken die we dan meekrijgen als we jarig zijn.
We deden ook een kleefoefening door vlagjes op de lijn te kleven zodat Fientje een mooie slinger boven haar hoofd heeft!


We versierden cupcakes, die we dan daarna lekker mochten opeten en we maakten een kroon voor het feest van Fientje.
Vrijdag was het dan zover! We vierden Fientje haar verjaardag door te dansen en te zingen. Fientje had een mooi prentenboek, een spelletje en een puzzel meegebracht. Daarna gaven we onze cadeautjes aan Fientje, wat was Fientje blij met al die mooie cadeautjes!! Dankjewel allemaal!! We gaven Fientje ook nog drie dikke zoenen.
Samen met juf Emilie en juf Annelies maakten we lekkere pannenkoeken! Daarna was er nog een klein feestje in de klas en mochten we dansen op de muziek.Geen opmerkingen: