vrijdag 29 januari 2016

Thema carnaval week 1

Toen we maandag in de klas kwamen was Fientje verkleed in een piraat. Waarom was ze verkleed? Waar kwamen die kleren vandaan?
We dachten er even over na en al snel kwam het in ons naar boven. Carnaval! We gingen op zoek naar de koffer met verschillende carnaval kostuums. We mochten er iets uit nemen en aandoen.


Kaat met haar carnavalwagen: RIKKI !

Marte met haar carnavalwagen: RUPSIE !Roos met haar carnavalwagen: NINA !Lore met haar carnavalwagen: MARINA !Mats met zijn carnavalwagen: ZOTTEKE !Victor met zijn carnavalwagen: JUF NELE !Henri-Nicolas met zijn carnavalwagen: XANA!Lasse met zijn carnavalwagen: CARNAVALSTOET !Len met zijn carnavalwagen: GEKKEBEK !Matteo met zijn carnavalwagen: WORTELTJE !Jules met zijn carnavalwagen: GEKKE HOED !Niels met zijn carnavalwagen: BLAUWTJE !Wannes met zijn carnavalwagen: SCHRIMPAYM !Axana met haar carnavalwagen: ZOTTELINA!Jesse met zijn carnavalwagen: BALOE!Lene met haar carnavalwagen: CELINA!

Vrijdag kwamen twee jongens van 'den tisj' een verhaal vertellen over carnaval en daarna mochten we een hoed knutselen. We speelden ook een spel en moesten zo snel mogelijk op de bel duwen als we twee dezelfde clowns zagen.

Geen opmerkingen: